Koulutuskalenteri

CERAD KOULUTUS HELSINGISSÄ SYKSYLLÄ 2019
8.11. (på svenska) ja 15.11. (täynnä)
Kouluttaja: dosentti, LT, neurologi Kati Juva
Hinta: 125 € / hlö sis. luentomateriaalin, todistuksen ja kahvitarjoilun
Koulutuspaikka: Suomen muistiasiantuntijat ry, Pasilanraitio 9, Helsinki
Koulutusaika: klo 13.00–15.00. Kahvitarjoilu ennen koulutuksen alkua.
Cerad -tehtäväsarjaa suositellaan käytettäväksi muistisairausepäilyn ensivaiheen tutkimuksena silloin, kun oireet ovat hyvin lievät ja/tai kun on tarpeen määrittää, ovatko tarkemmat tutkimukset muistisairauden toteamiseksi tarpeen. Koulutus on suunniteltu lääkäreille, kotihoidon sairaan- ja terveydenhoitajille, muistihoitajille ja muistineuvojille.
Cerad Kognitiivista Tehtäväsarjaa (sisältää tehtäväkirjan, käsikirjan ja lomakenipun) voi tilata osoitteesta: Suomen Alzheimer-tutkimusseura ry c/o Tuija Parsons, Itä-Suomen yliopisto, Neurologia, PL 1627, 70211 Kuopio, e-mail:
Tehtäväsarjan hinta on 109,80 (sis. postituskulut ja alv). Ota Cerad -tehtäväsarja ja käsikirja mukaasi koulutukseen.
Lisätiedot: järjestösihteeri Barbro Sjöroos puh. (09) 454 2848 tai
Koulutuksen peruutusehdot: Koulutukset, niiden suunnittelu ja toteutus on iso prosessi, joka vaatii monen tahon yhteistyötä ja sopimuksia. Tämän vuoksi koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi, teethän sen hyvissä ajoin. Viikkoa ennen koulutusta tapahtuneesta peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli peruutuksesi tulee sairauden vuoksi, pyydämme toimittamaan kopion sairauslomatodistuksestasi. Tällöin pidätämme maksetusta osallistumismaksustasi 25 €. Mikäli et voi osallistua koulutukseen, johon olet ilmoittautunut ja jätät peruutusilmoituksen tekemättä, pidätämme koko osallistumismaksun.
KoulutusKoulutuskalenteri
Suomen muistiasiantuntijat ry
– muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtiville
Pasilanraitio 9, 5. krs
00240 Helsinki
(09) 454 28 48
Toteutus:MetaVisual CMSVisuaalinen ilme:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2013 - 2019 Suomen muistiasiantuntijat ry