Lupa puhua -hanke 2019-2022

Suomen muistiasiantuntijat ry:n Lupa puhua -hanke käynnistyi maaliskuussa 2019. Kolmivuotisessa hankkeessa kehitämme toimintamallin huolten puheeksiottamiseen ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat kotona asuvia muistisairaita ihmisiä ja heidän puolisoitaan. Tuotamme myös selkokielisen ''Kotona muistisairauden kanssa'' -oppaan kotona asuville pariskunnille, joista toisella on diagnosoitu muistisairaus. Hankkeen keskiössä on muistisairauksista aiheutuvien huolten puheeksiottamisen helpottaminen, rajoittamistoimien vähentäminen sekä jaksamisen edistäminen.
Lupa puhua -hankkeessa teemme kehittämistyötä yhdessä kotona asuvien pariskuntien sekä muistiasiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat , , ja . Viestimme hankkeen ajankohtaisista asioista, tuloksista ja tuotoksistamme Suomen muistiasiantuntijat ry:n verkkosivuilla, Facebook-sivuilla, uutiskirjeissä ja Memo-lehdessä.
Lupa puhua -hanke on osa Ikäinstituutin ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n koordinoimaa Elämänote-ohjelmaa. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.
Meille on lupa puhua, joten olethan yhteydessä:
KehitämmeLupa puhua -hanke 2019-2022
Suomen muistiasiantuntijat ry
– muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtiville
Pasilanraitio 9, 5. krs
00240 Helsinki
(09) 454 28 48
Toteutus:MetaVisual CMSVisuaalinen ilme:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2013 - 2019 Suomen muistiasiantuntijat ry