Muistisairaan ihmisen edunvalvonta yhteistyönä 2013–2016

Muistisairaan ihmisen edunvalvonta yhteistyönä -projektissa kehitettiin asiakkaiden, sosiaali- ja terveydenhuollon, maistraatin holhoustoimen, yleisen edunvalvonnan ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä. Myös näiden eri toimijoiden osaamisen vahvistaminen ja oikeudelliset ennakoinnin keinot kuten edunvalvontavaltuutus ja hoitotahto olivat projektin toiminnassa keskeisiä.

Hyödynnä projektissa kehitettyä

Projektissa luotiin runsaasti vapaasti hyödynnettäviä materiaaleja, työvälineitä ja uusia käytäntöjä. Kehittämistyön tuloksista ja kokemuksista rakentui Oikeudellinen ennakointi ja edunvalvonta yhteistyönä -toimintamalli, joka on sovellettavissa jokaiseen kuntaan.
Ota toimintamalli ja monet muut projektin kehittämät materiaalit ja työvälineet käyttöösi -alasivulta.
Projekti toteutettiin sekä paikallisella tasolla että valtakunnallisesti. Tutustu projektin yhteistyökumppaneihin -alasivulla - sieltä löydät mm. projektin kuntakumppaneiden Rovaniemen ja Sipoon solmukohtien kartoitusten yhteenvedot sekä muistiot kehittämistyön etenemisestä.
-alasivulta löydät oikeudelliseen ennakointiin ja edunvalvontaan liittyviä lähteitä, verkkosivustoja, kirjallisuutta ja lainsäädäntöä.
Projektia rahoitti RAY.
Jos haluat lisätietoa, mielellään kerromme. Ota yhteyttä puh. (09) 454 28 48 tai
KehitämmeMuistisairaan ihmisen edunvalvonta 2013–2016
Suomen muistiasiantuntijat ry
– muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtiville
Pasilanraitio 9, 5. krs
00240 Helsinki
(09) 454 28 48
Toteutus:MetaVisual CMSVisuaalinen ilme:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2013 - 2019 Suomen muistiasiantuntijat ry